Magic Sport Pub a luat nastere datorita pasiunii pentru fotbal a lui Dan Cojocaru, alias Mops. Dotat cu o colectie impresionanta de tricouri purtate de celebri jucatori de la marile cluburi din intreaga lume, Magic Sport Pub este un adevarat templu fotbalistic.

De asemenea, nu mai putin de 600 de fanioane si fulare, colectionate in decursul a 36 ani, ale mai sus amintitului parinte al Pub-ului imbraca cu eleganta peretii templului deschis pe 1 Octombrie 2005.

Avand in vedere multitudinea de evenimente si competitii sportive care se desfasoara, e normal sa-ti doresti sa le vezi intr-un cadru care sa respire prin toti porii numai sport si in care poti admira o colectie impresionanta de obiecte personale ale celor mai mari sportivi ai lumii.

Nimic nu este mai frumos decat sa stai alaturi de prieteni in fata unei plasme sau a unei proiectii, cand se difuzeaza un meci de fotbal, iar berile sa curga rauri - rauri si sa fie si ceva pizza sau chestii de rontait.

Situat in Campusul Tudor Vladimirescu (langa T21) inca din 2005, Magic Sport Pub alaturi de cele doua terenuri ultramoderne de minifotbal si cele doua de tenis cu piciorul, trateaza sportul rege ... regeste.

Deasemenea, pentru pasionatii sportului alb, Magic Sport Pub pune la dispozitie un teren de tenis amenajat la standarde europene.

Este deci un loc pentru fiecare dintre noi, un Pub in care te vei simti altfel... Un loc care te va reprezenta si te va face sa te simti bine alaturi de prietenii tai.